vineri, 12 februarie 2016

Femeia materialistă vs femeia demnă

      Pe lumea asta sunt două tipuri de femei, două tipuri bine definite si delimitate. Sunt ușor de recunoscut după gesturi simple și apariții. Genul de femeie materialistă se prezintă gen divă, își dă multă importanță și se vede superioară. În realitate însă, importanța vine din buzunarul noului ei iubit care o plimbă la Paris și o scoate în oraș la masă. Dacă cele prezentate nu se întâmplă, nu-i problemă,  următoarea miscare este pregătită, exact ca la ș
ah. Următorul va avea o mașină mai scumpă, o casă mai mare si un cont mai gras in bancă. Orice își dorește se poate împlini, achitarea se face simplu, corpul ei.
     În schimb, femeia demnă are mersul apăsat, privirea dreaptă și știe că nu este datoare nimănui. Nu are ea cea mai scumpă geantă sau ultimul model de Iphone, dar tot ce are ea e obținut prin munca ei, nu pe baza unui domn generos. Poate a muncit mult și prețuiește mai mult ce e obținut prin forțe proprii, trupul ei nu a fost dezgolit de oricine și nu are nevoie de o masă în oraș să se simtă apreciată. Preferă să gătească cu alesul ei acasă, decât să plătească în natură o seară perfectă în oraș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu