vineri, 12 februarie 2016

De ce sunt bărbații singuri?

      Zilele trecute chiar vorbeam cu prietenele mele despre acest gen de bărbat singur și disperat. Fără supărare domnule mascul alfa, dar cum dorești tu să îți găsești pe cineva când vorbești cu ”enșpe” tipe, le bagi în seamă  de câteva ori și aștepți să îți pice la picioare. Păi domnul meu, nu ești convingător din două discuții pe Facebook și gata. Nimeni nu e dispus să piardă vremea pentru cineva nehotărât, și atunci normal că te ofensezi și spui că toate-s la fel, toate-s femei ușoare.

      Și vine partea amuzantă, când acest remarcabil domn uită că a mai purtat o discuție similară cu aceeași fată și vine cu duzina de replici de agățat. Stânjenitor este momentul când câteva fete constată că același tip le vorbește identic, fără urmă de originalitate.
   
     Dragul meu, urmează-ți sentimentele și vorbește cu fata care îți place, cucerește-o pe ea, nu pe ea și prietenele ei. Și cine știe, poate și ea te place.Bingo, nu mai ești singur. Nu mai sunt toate la fel pentru că nu mai vorbești cu toate la fel.Ține minte, femeia e ca pisica, stă în brațele tale că așa vrea ea, nu pentru că o ții tu, te lasă să o atingi pentru că vrea ea, altfel te-ar zgâria.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu