luni, 29 februarie 2016

Dragostea nu trebuie....

    Dragostea e super, mai ales la început, dar cu timpul apar lucruri care nu ar trebui să apară, dar ele își fac prezența în timp.


 1. În primul rând dragostea nu ar trebui să te închidă și să te separe de restul.
Unele persoane din jurul nostru au tendința să se separe de cercul de prieteni, de colegi sau de familie în favoarea noului partener. Proaspătul partener trebuie să te deschidă către lume și să te ajute să îți faci noi cunoștințe.

 2. O dragoste „corectă” este o dragoste sinceră.
O parte importantă a unei relații este sinceritatea. Sunt de părere că sinceritatea nu trebuie să lipsească dintr-o relație. Dacă te respecți pe tine si pe partenerul tău ești sincer in orice situație.
 
 3. Dragostea nu trebuie să țină locul fericirii, ea este o parte din fericirea ta.
Dacă ai dragoste nu te poți declara fericit. Viața nu inseamna doar dragostea pentru o persoană, și alte aspecte ale vieții îți oferă fericire și împlinire. Fericirea la fel ca dragostea vine din lucruri simple.

 4. Sprijinul nu este dragoste, în schimb siguranța da!
De teama singurătății oamenii se sprijină în dragostea ce le-o poartă alții, și preferă să fie intr-o relație fără să depună sentimente, decât să fie singuri. Să fii singur nu este o boală.

 5. Dragostea nu obosește, ea recreează.
Dragostea nu obosește, dacă pe tine te obosește și te supără, nu te aflii unde trebuie. Sfatul meu este să fugi, locul tău nu este acolo.

6. Dragostea nu te face nesigur, ea îți dă putere.
Dacă esti nesigur în relație, ori ai tu o problemă cu sinele tău, ori persoana de lângă tine nu îți dă încredere în tine. Fie te umilește, fie îți furișează gânduri de nesiguranță de teama succesului tău și de frica de a nu te pierde.

7. Viața ta nu este doar dragoste.
Din viața ta fac parte multe lucruri bune sau mai puțin bune, dar dragostea nu trebuie să acapareze tot ce ai și ce însemni tu. Pe lângă dragoste din viața ta mai fac parte și prietenii, familia, experiețele și visele tale.

8. Dragostea nu trebuie să te facă paranoic.
Gelozia din relația ta poate să-ți scape de sub control uneori. Ce trebuie să știi este că gelozia se naște din nesiguranță. Ca să poți avea încredere în cei din jurul tău, trebuie să-ți cultivi încrederea de sine.

9. Dragostea nu trebuie să-ti înlocuiască prieteniile, trebuie să le completeze.
Nu renunța la prietenii tăi pentru o relație, gândește în viitor, nu poți împărtăși tot cu o singură persoană. Pe de o altă parte dacă relația ta nu merge, tu cu cine vei rămâne? Nu cu prietenii tăi?

10. Dragostea nu trebuie să fie perfectă.
Dacă totul e perfect, vă mințiți perfect. Dacă toate merg bine apare monotonia, iar relația este compromisă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu