miercuri, 26 august 2015

Crezi în dragoste la prima vedere?

 


                Pe bune acum. Suntem in secolul 21 si noi inca avem impresii de genul asta. Dragostea la prima vedere nu este atât de profundă precum sună. De ce? Păi foarte simplu. Sunt câteva motive bine întemeiate care consider că vă vor convinge.
              In primul rând, dragostea la prima vedere reprezintă în primă instață doar contact vizual. Și ce înseamnă asta? Asta înseamnă atracție fizică. Bine până aici, dar dacă mergem mai departe cu analiza, ce credeți că putem observa? Atracția fizică este importanta, nu contest, dar cum poți să iubești un om căruia nu îi cunoști comportamentul, atitudinea și caracterul. Să fim serioși, nu putem ambala un gunoi si să îl afișăm in market... sau putem, poate va atrage o serie de clienți care dupa utilizare nu îl vor mai cumpăra nicicând. Deci, un ambalaj frumos nu poate înlocui un om în adevaratul sens al cuvântului.
             Pe de o alta parte, dragostea la prima vedere poate atrage dupa sine nenumărate probleme și necazuri. Cum este posibil? Păi foarte simplu. Îți ia toate mințile și nu mai gândești rațional, și nu cred ca vrea nimeni să se facă de râs, mai ales in fața unei persoane pe care o iubește. Poți ceda foarte ușor iar persoana de care îți place iși creeaza o impresie proastă despre tine. Poți să creezi o falsă impresie, aparent să îți placă de altcineva sau să dai impresia ca esti materialist.
            Deci, dragostea la prima vedere aduce numai probleme. Si da, sunt exceptii care întăresc regula, dragoste la prima vedere dar care a fost reciprocă.

 Decât asta, mai bine mai multă răbdare, socializare mai multă si când toată lumea e pregătită de o nouă relație să se meargă la sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu